Aquaphor Topáz Víztisztító Készülék

Az Aquaphor Topáz 1-2 fős háztartásban és utazóknak ideális.

A szűrőbetétek AQUALEN-t, AQUAPHAN-t és ezüstjodidot tartalmaznak. Betétenként 1000 liter víz tisztítására alkalmasak (átlag 1-2 fős család részére ajánljuk, ez esetében kb. 6 hónap folyamatos ivó- és főzővíz előállítására alkalmasak). A készülék a konyhai csaptelep perlátorának helyére szerelhető. Állandóan a csaptelep végén helyezkedik el. Útválasztó kapcsoló segítségével tudjuk eldönteni, hogy mosogatunk, vagy tisztított vizet kívánunk előállítani. Minden család konyhájában jól elhelyezhetők, tetszetős külsővel rendelkeznek A készülékek bárhol és bármikor felszerelhetők. Olyan családoknak kiemelten ajánljuk, akik sokat utaznak. (szállodai csapokra egy mozdulattal felszerelhetjük, így nem kell ásványvizet vásárolnunk)

Miért pont az AQUAPHOR Topáz?

Az AQUAPHOR Topáz tetszetős külsejű és sokoldalú készülék. Ízletes ivó- és főzővizet biztosít egy kisebb, 1-2 fős háztartásnak. A mellékelt csatlakozók alkalmassá teszik arra, hogy a legtöbb csaptelepre Ön pillanatok alatt felszerelhesse. Utazóknak hasznos útitársa lehet, a világ bármely szegletében felszerelhető. ( ISO szabvány szerinti csatlakozás)

Hogyan működik

A Topáz kis mérete ellenére szűrés hatékonyságban nem marad el nagyobb társaitól. Az AQUAPHOR Topázt a többlépcsős szűrési technológia és a szorpciós szűrők között egyedi, szabadalmaztatott technikai megoldások jellemzik. Első lépcső az előtisztítási filter, amely kiválasztja a vízből a lebegő anyagokat, rozsdát, homokot. A második az AQUALEN fonal, egy aktív szén jellegű anyag nagyon fejlett felülettel, amely igen gyors mélytisztítást végez és a szerves anyagokat gyakorlatilag visszafordíthatatlanul, megköti. A harmadik lépcső az AQUAPAN ioncserélő, amely nem gyanta, ezáltal nem megváltoztatja, inkább beszabályozza a víz PH-értékét.

Az alapvető szennyeződések eltávolítása a gyártó és az ANTSZ laboratóriumában végzett víztisztítási tesztelések alapján:

Aktív klór - 100%
Kőolajszármazékok (benzol) - 95%
Fenolok - 99%
Műtrágyaszármazékok - 95%
Klóralapú szerves vegyületek (kloroform) - 90%
Nehézfémek (ólom, higany, kadmium) Több, mint 95%
Baktériumok: escherichia coli /szűrés előtt: 8 sejt/mL/ - szűrés után nem található
coliform baktériumok / Szűrés előtt: 54 sejt/mL/ - szűrés után nem található

Megtérülés

Az alábbi táblázatban összehasonlítjuk az ásványvíz fogyasztás- és az AQUAPHOR Topáz készülék használatának költségeit.
Példánkban egy - két fős háztartást vettünk alapul, ahol mindketten napi 1-1 (1,5 literes) palack középkategóriájú (100 Ft/palack) ásványvizet fogyasztanak
- 600 Ft/m3 árú vezetékes vízzel számoltunk (víz és csatornadíj).A készülék vételára a példában szereplő háztartásnak 2 hónapon belül megtérül.Amikor a Topázt 3 hónapja használják, már megtakarított nekik 6.865,- Ft-ot.A mérleg 1 év használat után: Megtakarítottak 60.460,- Ft !!! -ot
- Megkímélték magukat 1,08 tonna !!! ásványvíz hazacipelésétől
- Megóvták környezetünket 720 db !!! üres ásványvizes palacktól

Származás: Németország

  • Súly: 275g

JÖJJÖN EL HOZZÁNK