Füredi Lúgos Ion ph 9,3 Víz 2 liter

A FÜREDI ION ionizált lúgos vizek a gyártás során, többszörösen szűrtek és tisztítottak, a lúgosítás elektrolízissel történik, nem pedig lúgosító adalék anyagokkal! Ssegíthet csökkenteni szervezetünk elsavasodását.

Ionizált lúgos víz gyártásának története

Az ionizált lúgos vizet vezetékes vagy ásványvízből elektrolízissel állítják elő. Az elektrolízisre használandó cella két részre van osztva egy ionokat csak félig áteresztő membránnal. A negatív pólusú elektródon (katód) a víz molekulából származó hidroxónium-ionokból (H3O+) hidrogén gáz keletkezik. A katód mellett felgyülemlett hidroxid-ionok (OH-) lúgos kémhatásúvá teszik a vizet. A pozitív pólusú elektródon (anód) viszont a hidroxid-ionok oxigéné és vízmolekulává alakulnak és a felgyülemlett hidroxónium-ionok savassá, teszik a vizet. Vagyis lényegében az elektrolízis során a víz felbomlik hidrogénre és oxigénre és a membránnal elválasztott két részben lúgos, és savas víz termelődik. Ez a technológia már rég ismert és különböző anyagok elektrokémiai előállítására használják az iparban.

Az 50-s években, Japánban elektrolízissel előállított lúgos és savas vizek hatását kezdték tanulmányozni néhány mezőgazdasági tudományos intézetben.
Növényeken és állatokon végeztek kísérleteket. Ekkor derült ki, hogy az elektrolízissel előállított lúgos víz segíti a növekedést, a savas víz viszont alkalmazható volt a virágok tartósítására eladás előtt.

Az emberi kísérletek az 50-s évek végén szintén Japánban kezdődtek. Bebizonyították, hogy az elektrolízissel előállított lúgos és savas víz nem mérgező az emberi szervezetre. A lúgos víz pozitív hatást váltott ki különböző betegségek esetében. Az első nagyméretű elektrolízis cellákat savas és lúgos víz előállítására a Japán kórházakban állítottak fel 1958-ban. A 60-s években már számos tudományos konferencián tárgyalták az eredményeket a japán tudósok. 1966-ban, Japánban a lúgos vizet előállító ionizátorokat (helyesebb lenne - elektrolízis cellákat) egészség javító eszköznek minősítették. Ebben az időben fejlesztették ki az otthoni használatra alkalmas ionizátorokat is.

A 70-s években már Szovjetunióban is elkezdtek kísérletezni a lúgos és savas ionizált vízzel. Itt a lúgos vizet „az élet vizének” nevezték el. Különböző felépítésű cellákban állították elő az „élet vízét” és próbálkoztak különböző betegségek gyógyításával. Oroszországban ma is gyártanak otthoni felhasználtra alkalmas ionizátorokat.

A 70-80-s években már az üzleti világ is felfedezte a nagy lehetőséget és elkezdődött a házi felhasználásra kifejlesztett ionizátorok tömeges gyártása és terjedése a világban. Az USA-ban az első találmányok ionizált lúgos víz folyamatos előállítására a 70-s években voltak bejegyezve ( Pl.: U.S. Patent 3847787, 1974, U.S. Patent 4077862, 1978).

Az utóbbi évtizedben, az Internetnek köszönhetően, óriási tempóban nőtt a felhasználók tömege és egyre több ember használja naponta a lúgos ionizált vizet.
Csak a Japán Mavello cég a Jupiter típusú ionizátorából havi 100 ezer darabot exportál a világ 25 országába.

Az ionizátoroknak az ára a teljesítménytől és a minőségtől függően széles skálán mozog ( 200-500 ezer forint/db ). Mivel ez Magyarországon sok embernek még nagyon drága, ezért indítottuk el a palackozott ionizált lúgos vizek gyártását, hogy elérhetővé tegyük mindenki számára.

Származás: Magyarország

  • Súly: 2060g

JÖJJÖN EL HOZZÁNK