Bio Tönkölybúzafű Bioháló 370g

A tönkölybúzafű frissen préselt levét fogyasszuk.

Az emberi gyomor nem képes arra, hogy megeméssze a fű rostjait és nem tudunk bevinni rágcsálással annyi levet a szervezetbe, amennyire szükség van,ezért préseljük.

A tönkölybúzafűből préselt friss lé hatóanyagai révén az egész szervezet működését pozitívan befolyásolja.Intenzíven méregtelenít.
A sejtekben lerakódott méreganyag bekerül a véráramba, és folyamatosan ürül a vizelettel, széklettel, bőrön keresztül. 2-3 nappal a búzafű lé fogyasztása után erősebb szagú, zavaros és sűrűn előforduló vizeletre számíthatunk. Székletünk hígabb lesz, de nem kell egész napos hasmenéssel küszködni.Mindenkire egy kicsit másképp hat.

A méregtelenítési tünetek alatt nehezen viselhető a búzafű lé szaga, ezért a véráramba került méreganyag felelős. A szervezet folyamatos tisztulásával megszűnik ez az érzés.

Az első 2-3 hét erős méregtelenítés után, már csak pozitív hatásokat észlelünk. Életerő, betegségekkel szembeni nagyobb ellenállás lesz a jellemző.

A búzafű magas klorofill tartalma miatt dúsítja a vérünket oxigénnel, a sejtek oxigénellátása javul, így a gyulladások megszüntetésében komoly szerepe van.

A kipréselt lé nem tartható el még hűtőszekrényben sem, mert magas enzim- és fehérjetartalma miatt az alkotórészek gyorsan elbomlanak.
Csak frissen és éhgyomorra igyuk, fél óra múlva lehet folyadékot inni, később ehetünk.

A búzafű lé akkor is hat, ha nem változtatunk étkezési szokásainkon, de segíthetjük és gyorsíthatjuk is a méregtelenítés folyamatát, ha az első pár hét alatt lecsökkentjük az állati eredetű táplálékot.

Kezdetben egy evőkanállal fogyasszunk, majd napról-napra emeljük az adagot. Egészség fenntartásra, méregtelenítésre egy jó nagy korty elegendő egyszer egy nap.

Kismamák, szoptatós anyukák is nyugodtan fogyaszthatják.
Gyerekek 2 éves kortól 1 kávéskanállal.

A búzafüvet hűtőszekrényben kell tárolni, így egy hétig eláll.
Minden nap egy maréknyit préselünk.
Lehet uborkalével, vagy zellerlével hígítani,de leghatékonyabb koncentráltan.

Forrás: Németh Attiláné - Bioháló

  • Súly: 370g
  • Gyártó: Bioháló

JÖJJÖN EL HOZZÁNK