Mákolaj Hidegen Sajtolt Pödör 100ml

A Pödör mákolajat világossárga szín, finom, lágy illat és ízben intenzív mákaroma jellemzi.

100% természetes szűretlen olaj, szigorúan ellenőrzött és tisztított kékmákból, hagyományos kézimunkával hidegen sajtolva.

Egyedülállóságát annak köszönheti, hogy a magot azon a bizonyított hőmérsékleten tároljuk, amin az megőrzi kifogástalan minőségét (nem avasodik, nem szárad ki és védett a kártevőktől). Így garantáljuk, hogy hetente, egész éven át, mindig frissen sajtolt mákolaj kerül palackozásra. A márka minőségének szigorú nyomonkövethetőségét jelzi a címkén feltűntetett gyártási szám.

A Pödör mákolaj gazdag többszörösen telítetlen omega 3 zsírsavakban, foszforban, aminosavakban, kalciumban, káliumban, magnéziumban, vasban, illetve B6- és E- vitaminban.
Csontritkulás ellen a leghatásosabb természetes gyógymód!

Élettani hatásai:

Évtizedek óta ismert a kialakult csontritkulásra és megelőzésben is kifejtett jótékony hatása
Véd a trombózis és embólia kialakulásának megelőzésében
Csökkenti a magas vérnyomást
Kedvezően befolyásolja a vér koleszterinszintjét
Immunerősítő, erősíti a szervezet védekező mechanizmust
Nyugatató, altató hatású
Erősíti az idegrendszert, csökkenti az idegfájdalmat
Pozitív hatása van a szellemi teljesítőképességre

Szépségápolás:

Belsőleg:
Rendszeres fogyasztása segít a sebek gyors gyógyulásában

Felhasználási javaslat:

Fogyasszunk minden nap friss mákolajat, egészségünk és ép csontozatunk megőrzése érdekében, vagy építsük be étkezésünkbe!

Csontritkulás esetén napi 2 evőkanál fogyasztása ajánlott (kúraszerűen minimum 8-12 hónap)

Fontos hogy folyamatosan szedjük, ne várjunk csodát néhány nap vagy hét alatt, természetes gyógyhatását hosszú távon fejti ki. Közben konzultáljunk orvosunkkal és kérjük ki véleményét kontroll vizsgálatokkal a javulás érdekében.

Csonttömeg megőrzése céljából felnőtteknek 1 evőkanál, gyerekeknek 1 kávéskanál javasolt naponta. (Mivel nyugtató hatású, inkább a délutáni, esti órákban fogyasszuk).

Főzési tippek

Különösen jól harmonizál nyers zöldségekhez, különböző saláták és gyümölcslevesek ízesítésére.

Kitűnő egyszerű kifőtt tésztára csepegtetni, összekeverni és megszórni mákkal- gyors, egészséges és finom! A mákolaj a szomszédos országok és a keleti konyha klasszikus eleme, különleges aromája az édes ételekben kiválóan érvényesül.

Mákos nudli, mákos guba, mákos rétes, beigli, továbbá sütemények (muffin, kuglóf) és más desszertek finomítására és elkészítéséhez is kiváló választás.

A BOLTBAN KÓSTÓLÓ SZETTET TALÁL A PÖDÖR CÉG JÓVOLTÁBÓL, így személyesen
győződhet meg a Pödör olajok és ecetek színéről, illatáról, ízéről és frissességéről.

Származás: Ausztria

  • Súly: 345g
  • Gyártó: Pödör

JÖJJÖN EL HOZZÁNK