Zöld Ásványföld Por Terra Natura 300g

Mindennapi táplálék kiegészítőként a zöld ásványföld létfontosságú - természetes érintetlen állapotban meghagyott - ásványi anyagokkal és nyomelemekkel látja el a szervezetet.

Összetétele: szilícium (kovaföld), alumínium, kalcium, vas, kálium, magnézium, nátrium, mangán, foszfor.

A Terra Soleil egy természetes ásványiföld, melyet más néven löszös vagy agyagos földnek is nevezhetünk. Olyan ásványi anyagokból és nyomelemekből áll, melyek évezredekkel ezelőtt az utolsó jégkorszak során rakódtak le mélyen a földszín alatt. Így a zöld ásványiföld, melyet nem befolyásoltak az újkor káros környezeti behatásai, egy értékes eredendően tökéletes, tiszta ásványi anyag forrásnak tekinthető. Semmilyen hozzáadott segédanyagot nem tartalmaz, sem sugár-, sem hőkezelésen nem esett át. Zöld színét a benne található réz- és vastartalmú anyagoknak köszönheti. Franciaország szívében bányásszák a piac egyik vezető cége, az Argiletz szigorú minőségi követelményei mellett. A felszínre hozott földet felaprózás után a napon szárítják, majd igen finom (kb. 100 mikrométer szemcseátmérőjű) porrá őrlik. Hazájában a zöld ásványi földet évtizedek óta sikerrel alkalmazzák az egészség-megőrzés eszközeként.

További hatásai:


- Támogatja a test ásványi anyag háztartását és hozzájárul a sav-bázis egyensúly fenntartásához.
- Körülbelül 50% kovaföld (SiO2) tartalma segíti a bőr, haj, körmök és a kötőszövetek egészséges fejlődését, Valamint segíti a szervezet ellenálló képességét.
- Egyéb kémiai összetevői, mint a kalcium, magnézium, kálium, vas, cink és szelén testünk számára létfontosságú ásványi anyagok.
- A zöld ásványiföld különösen jó kötési tulajdonságai pozitívan befolyásolják a gyomor-bél flórát illetve az egész emésztőrendszert, ezért ajánljuk a Candida kúra mellett és fogyókúrázóknak kiegészítő étrendként.
- Különösen jótékony hatású kiadós étkezések után fogyasztani, illetve böjt-kúrák alatt.
- Minden természetes agyag földhöz hasonlóan a Terra Soleil ásványiföld is alkalmazható hagyományosan, mind külső, mind belső módón.
- A kutyák, a macskák és egyéb háziállatok is részesedhetnek a zöld ásványiföld jótékony hatásaiban, ha ételükbe vagy ivóvizükbe megfelelő mennyiséget keverünk.
Javasolt fogyasztása:
Egy-két teáskanálnyi ásványiföldet keverjünk el egy pohár vízben, gyümölcslében vagy teában. Lehetőség szerint használjunk műanyag vagy fakanalat.
Fogyasztása reggel és este egy órával az étkezés előtt vagy után javasolt, illetve szükség szerint fogyasztható kiadósabb étkezések után.
A Terra Soleil-t napi rendszerességgel vagy kúraszerűen is alkalmazhatjuk, továbbá alkalmazható csecsemőknek púderként.


Fogyasztása során a széklet zöldes elszíneződése természetes és mellékhatással nem jár.

Származás: Franciaország

  • Súly: 365g

JÖJJÖN EL HOZZÁNK